RenBTC og UMA bringer avkastning til Bitcoin-holdere

Bitcoin- fanatikere trenger kanskje ikke å vente mye lenger på at de skal oppdrive skyhøye avkastninger på den digitale eiendelen hvis en kommende produktlansering går som planlagt.

Tillatelsesfri syntetisk aktivaplattform UMA og trustless cross-chain bridge Ren har inngått et samarbeid om å lansere en Bitcoin-støttet avkastningsdoll kalt uUSD, ifølge en kunngjøring. Collab vil også se starten på et felles belønningsprogram for likviditetsdrift som bruker Bitcoin Era.

Avkast oppdrett din Bitcoin

For uinnvidde ser avkastningsdrift stablecoin og Ethereum-holdere låser tokens på bassenger som Uniswap, Curve og Balancer, og mottar deretter en del av avgifter påløpt fra handelsmennene på disse plattformene.

Innehavere av disse bassengtegnene kan i sin tur låse opp tokens på nyere produkter, som Sushiswap, som igjen mottar – eller „gårdsdrift“ – tokens som Sushi . Og så langt forårsaket vanviddet at noen tokens økte over 100.000% fra opprinnelige priser og til og med tiltrukket milliarder dollar i låst likviditet.

Men Bitcoin kommer for det. I henhold til detaljene i Uma-Ren-partnerskapet, vil produktet tillate investorer å utnytte sine Bitcoin-beholdninger på Ethereum-nettverket. Å gjøre det vil gi et „uUSD“ -tegn.

Produktet vil bli UMAs andre slike avkastningstilbud etter at selskapet lanserte den Ethereum-støttede avkastningsdollaren, yUSD, i juli 2020.

Slik fungerer avkastningsdollar – som ligner på stablecoins, men som har en nøkkelforskjell – de har en utløpsdato, i likhet med hvordan futureskontrakter på børser og priser er konstruert for å nærme seg $ 1 nærmere denne datoen.

Etter utløpet kan innehavere løse inn tokens for sikkerhetsverdien på $ 1 på det eksakte tidspunktet for utløpet. Og da de blir preget til mindre enn en dollar, står innehaverne for å få et fast beløp.

RenBTC og UMA bassenger

For å delta i tilbudet, må brukerne kjøpe renBTC , en tokenisert Bitcoin, og låse den som sikkerhet med UMA for å lage uUSD-tokens. De nylig myntede tokens kan deretter brukes til å kjøpe flere renBTC, som kan samles i sin tur, eller for investeringer i andre DeFi-protokoller som tilbyr uUSD-bassenger.

I begynnelsen, for å stimulere avkastningsbønder, vil det nye fellesbassenget motta 10.000 UMA og 25.000 REN-tokens per uke. Imidlertid er en årlig prosentsats – som de nåværende 1000 APYene på noen SushiSwap-bassenger – ikke fast og vil avhenge av hvor mye likviditet som tilføres over hele syv dagersperioden.

Utviklingen kommer da mengden Bitcoin tokenisert på Ethereum-nettverket har steget 1350% siden juli, og ligger for øyeblikket på rett under 78.000 BTC.