HODLing tidligt fører til problemer i forholdet? Redditors deler deres historier

En bruger omtalte sin mand som „hjernevasket“ over Bitcoin og sagde, at han ødelagde hendes job ved at opdrage krypto ved hendes marketingbegivenheder.

Crypto-investeringer har angiveligt været en kilde til stridigheder i forhold, nogle gange ført til sammenbrud og endda skilsmisse

Ifølge et Reddit-indlæg fra februar 2015 hævdede en daværende 28-årig kvinde, der brugte en smidkonto , at hun var utroligt ked af sin mand, der ikke havde stoppet med at købe Bitcoin Code siden 2013 uden at have konsulteret hende. Hun estimerede, at han havde købt mere end $ 22.000 i kryptoaktivet i de to år forud for posten, da prisen nåede et højdepunkt på mere end $ 1.000, men også dyppede under $ 200.

”Jeg fortsatte med at bede ham sælge, da prisen steg, og han lovede mig et stort år i 2014,” sagde hun. ”Prisen faldt fortsat, og han fortsatte med at købe mere. Han tjener flere penge end jeg, men vi bygger en fremtid sammen, og vi har en delt bankkonto. Han fortsatte med at fortælle mig, at dette var til vores børns college-fond, at købe et hus osv. ”

I de tidlige dage af Bitcoin og crypto, hvor digitale valutaer ofte blev brugt som en løbende vittighed til talkshows og komikere om aftenen , betragtede mange i det mindste at investere i teknologien økonomisk umoden. Nogle mennesker gør det stadig , selv med BTC-prisen på mere end $ 50.000 igen.

Redditor omtalte sin mand som „hjernevasket“ og sagde, at han „frarøvede hende lykke“ og ødelagde hendes job ved at opdrage Bitcoin ved hendes marketingbegivenheder

”Efter et nylig prisnedbrud købte han faktisk mere ved hjælp af vores feriefond, som jeg har sparet væk til og planlagt. Alt væk, i Bitcoin aldrig at blive set igen. ”

Det er uklart, om parret blev sammen efter svaret fra posten, eller om manden solgte noget eller hele Bitcoin for at afhjælpe sin kones økonomiske bekymringer. Brugeren sammenlignede sin ægtefælle med en stofmisbruger og overvejede „at blive på et hotel i et par uger“ for at tænke på, om skilsmisse var en mulighed.

Imidlertid kunne mands tidlige investering let have betalt sig i millioner af dollars med fordelen bagud. Selv under forudsætning af at han købte BTC efter prisstigningen til $ 1.000 i november 2013, ville de 22 mønter nu være mere end 1 million dollars værd.

Fordi historien blev sendt på r / relations-subreddit snarere end en pro-crypto-gruppe som r / Bitcoin eller r / cryptocurrency, opfordrede mange af Redditors brugeren til at adskille sin økonomi og overveje skilsmissesag. Få kryptoentusiaster sprang på tråden for at kommentere, men man forudsagde , at BTC en dag ville være „formuer værd“ og anbefalede, at manden fortsatte til HODL.

En anden historie fra en Redditor efter tyrløbet i 2017 – som bragte mange nybegyndere til kryptorummet – hævdede, at hans kæreste overvejede at bryde op med ham efter „en enorm investering i kryptokurver.“ Imidlertid synes digitale valutaer at have spillet mindre af en rolle i hans historie, da brugeren sagde, at han styrtede ned en bil, mens han kørte fuld og pressede sin betydningsfulde anden til at forlade sit job.

Selvom mange kryptohandlere ved, at prisen på Bitcoin og andre digitale valutaer sandsynligvis fortsat vil være volatil, har vedtagelse og investering fra store virksomheder hjulpet med at skubbe teknologien tættere på mainstream og gjort det tilsyneladende mere ansvarligt for investorer at komme ind på handling tidligere snarere end senere. Shark Tank-stjernen Kevin O’Leary har allerede hævdet at have øget sin andel i Bitcoin, mens kapitalforvaltningsfirmaet Third Point CEO Dan Loeb for nylig sagde, at han havde lavet et „dybt dyk i krypto.“